نامه به رهبری عالیقدر در مورد تغییر کاربری زمین های کشاورزی مازندران و گیلان

ساخت وبلاگ
این نامه توسط شخصی که خود را محمدرضا نائیجی معرفی کرده است به ایمیل گروه فرستاده شده است  و تاریخ آن مشخص نیست .همچنین حاوی عکس بوده است اما در اینجا فقط متن نامه آورده شده است.همچنین نامبرده عکسی از خود را همراه ایمیل نفرستاده و یا در مورد فعالیت خود سخنی به میان نیاورده ولی از آنجا که مطالب ارزشمند و در راستا با اهداف گروه بوده ، برای رویت سایر دوستان در وبلاگ آورده شده است

رهبر عالیقدر جمهوری اسلامی  ایران

موضوع:راهکارهای جلوگیری از تغییر کاربری زمین های کشاورزی مازندران و گیلان

مسئله   و معلول:

بیشتر زمین های کشاورزی شهرستان نور و محمود آباد و بخشی از زمین های کشاورزی غرب آمل  به سبب ویلاسازی و یا فروش زمین ها به غیرکشاورز ، ویران شده است و یا در دایره تهدید است.ویلا سازی در روستاها به شدت موجب کشتن فرهنگ کار در روستاهای شمال شده است.

علت فروش زمین توسط کشاورزان: درآمد بسیار پایین شغل کشاورزی؛بالا زدن درآمد حاصل از  فروش زمین و دریافت  سود سپرده بانکی آن از درآمد فروش محصولات کشاورزی؛ تفکیک زمین به قطعات کوچک به دلیل به ارث رسیدن از والدین؛ بی صبری  و آینده نگری ضعیف رعیت زاده ها که زمین را از طریق اصلاحات ارضی یا تجاوز بعد از انقلاب بدست آوردند، علاقه به زندگی شهری و کسب اعتبار اجتماعی به ویژه برای فرزندان دختر کشاورزان و تشویق دختران برای فروش زمین، تضعیف فرهنک کار و تحقیر غیرمستقیم کشاورزان در فیلم ها و رسانه ها،بی اعتنایی به کشاورزاده ها  و اقشار روستایی در دانشگاهها و خدمت سربازی و صحنه های اجتماعی و همکاری کارگزاران دولت قبلی و وجود توطئه های بین المللی جهت تخریب زمینها برای تهدید امنیت غذایی ایران

راهکار ها:

1- سازماندهی سرمایه های  املاک داران روستایی و بساز بفروش های جوان شمال جهت ساخت کارخانجات متعدد تولید  آب میوه و کنسانتره برای مصرف داخلی و صادرات و در نتیجه رونق کشاورزی استان های شمالی و ایجاد کار برای خود بنگاه داران و سازندگان جوان در کارخانجات سرمایه گذاری شده خودشان.

2- در صورت صلاحدید مقامات عالیه ،چنانچه   قرار است ساختمان مسکونی  در زمینهای کشاورزی شمال برای اقامت کارگران و یا به بهانه کارگران ساخته شود ؛ باید تمام مصالح آن از مواد فساد پذیر باشد و تنها گل و چوب وارداتی در آن بکار رود تا  زمین در آینده قابل بازگشت به کشت باشد .

3- در صورت صلاحدید مقامات عالیه ،برای بی انگیزه کردن غیرکشاورزان به خرید  شالیزارها و باغات شمال لازم است تا برای صیانت از امنیت غذایی ایران قانونی وضع شود که اگر زمینی بیش از 2 سال توسط نومالک کشت نشود،پس از آن باید 4 سال خود مالک یا  کشاورز دیگر با هماهنگی خود مالک کشت کند  و اگر نومالک اقدامی نکند ،اداره جهاد کشاورزی آن زمین را با هماهنگی دولت با اجاره و اجازه  در اختیار متقاضیان برای کشت بدون اخذ اجاره قرار دهد.

4- پایان ساخت فیلم هایی مانند پایتخت و یا فیلم های با مناظر و صحنه سبز و ساخت فیلمهایی با صحنه کوهستانی و کویری ،پایان ساخت فیلمهای با فرهنگ تهران – محوری و تصویر زندگی کارگری و کشاورزی مانند زمان ریاست  محمد هاشمی بر صدا و سیما.

5- در صورت صلاحدید مقامات عالیه ،تخریب سمبلیک برخی از شهرکهای احداث شده  در زمین های کشاورزی و لغو همه مجوزها ی صادر شده برای احداث شهرکها.

6- در صورت صلاحدید مقامات عالیه، کاهش محدوده بافت روستایی که متاسفانه از سال 88 تا 92 به قلب زمین های کشاورزی تسری داده شده است و باید استانداری مازندران و گیلان و گلستان  سریعا" برای کاهش آن اقدام کنند.چون که روستا ها در شمال(مخصوصا" در مازندران و گیلان) به هم نزدیک هستند ,افزایش بافت به آن صورتی که الان استانداری مازندران تصویب کرده است به معنای نابودی زمین های کشاورزی بین دو روستا است و تنها یک باریکه ای از زمین ها باقی می ماند که آنهم با رشوه بیشتر تخریب می شود.

7- بسیاری از مجوزها برای تغییر کاربری، ریشه  در تهران دارند و مقامات استان برای حفظ مقامشان معمولا" تسلیم می شوند و در صورت مقاومت هم بجایی نمی رسند.لذا تهران هم باید کنترل شود.

8- لازم است شورای روستا ها و بخشداری ها هیچگونه پولی از فروش زمین ها دریافت نکنند، چرا که همین امر دریافت سهم توسط بخشداری و شورای روستاها، سبب تشویق بخشداری ها برای فروش زمین شده است .معمولا برای این چنین پول هایی نظارت کافی برای هزینه نیست.

9- در صورت صلاحدید مقامات عالیه ،برای حمایت از همه محصولات کشاورزی، دولت باید یک سال در میان ،واردات آن محصول را ممنوع و صادرات آن را آزاد نماید تا کشاورزان بدون اینکه از سوی دولت پول و کمک بگیرند ، بتوانند پول کافی برای نگهداری چاه ها و نهر ها و کود و سم بدست آورند.مردم باید برنامه دولت را از قبل بدانند.

10- در صورت صلاحدید مقامات عالیه ، تبلیغات از طریق روزنامه های ملی و استانی و محلی  و مجلات و اینترنت برای فروش املاک و ویلا ی روستایی در مازندران و گیلان و گلستان ممنوع شود .هچنین بنگاهها ی املاک در روستاها و حاشیه ها روستا ها این سه استان تعطیل شوند و تبلیغات دیواری آنها نیز در حاشیه جاده های برون شهری برای املاک روستایی ممنوع شود و بنگاهداری در این سه استان منحصر به بخش ها و شهر ها باشد.

11-توقف ساخت آزادراه  خوشگذرانی تهران- شمال و هدایت هزینه آن جهت ساخت کارخانجات فرآورده های کشاورزی.این آزاد راه فقط ترابری ارتش روسیه را تسهیل می کند!.

12- لازم  است در تعیین افراد ذی صلاح برای نامزدی شوراهای ده و بخش دقت بیشتری شود.درحال حاضر دقت لازم  در گزینش ها نمی شود و معتمد بودن به اندازه کافی رعایت نمی شود و این شورا ها گاها" بنگاه دار هستند و اغلب در افزایش بافت و حریم روستا تاثیر مستقیم دارند.

13- جریمه دست جمعی کارکنان آب و فاضلاب روستایی و اداره برق  و گاز در صورت اعطای شعب آب و  برق و گاز به منازل خارج از بافت و انفصال از خدمات دولتی رئیس واحد دولتی آن بخش و شهر

14- انفصال دائم از خدمات دولتی برای رئیس  جهاد کشاورزی  شهرستان مربوطه و معاونان او در صورت عدم گزارش در بافت روستایی قرار گرفتن زمین های کشاورزی حوضه استحفاظی به دنبال گزارش توسط دیدبانان و مردم

15- هر گونه افزایش بافت روستایی  باید علاوه بر مراجع قید شده در قانون با اطلاع اداره کل اطلاعات استان  باشد.

16- احداث واحد های ویلایی  خوش نشین در بافت جدید روستایی منحصرا از مواد فساد پذیر و قابل برگشت به طبیعت باشد و از این جهت خانه های گلی بهترین گزینه است.شن و ماسه زمین ها را خراب می کند.

17- لازم است محدوده بافت  روستایی در بسیاری از مناطق روستایی مازندران کم شود و طرح هادی در آن بخش های تازه اضافه شده اجرا نشود. این امر کمک می کند تا فاصله دو روستا همچنان زیاد بماند و زمین های مرغوب مازندران کمتر ویران شوند.

18- جلوگیری از  حصارکشی با مواد تجزیه ناپذیر و مخرب زمین مانند شن و ماسه بعد از فوت کشاورز جهت تفکیک زمین بین وراث و بجای آن  استفاده از مشخصات دی-جی پی اسی برای نشان گذاری.

19- احداث مترو برای آمل ملغی شود ،چرا که این امر باعث ایجاد یک کرج جدید در اطراف تهران می شود و این امر صد ها هزار هکتار زمین کشاورزی را در مازندران نابود می کند. هدایت هزینه ساخت مترو آمل جهت ساخت کارخانجات فرآورده های کشاورزی.

20-برای جذب سرمایه های سرگردان تهرانی ها پیشنهاد می شود در مناطق مناسب مازندران هتل های ارزان، کمپینگ و ساحل اختصاصی تمیز مثل آنتالیا ساخته شود.

21- سخت گیری در ساخت و ساز  در نواحی روستایی مازندران سبب برگشت سرمایه ها به مراکز صنعتی و رشد اقتصادی می شود.در حال حاضر سرمایه های خرد تهرانی ها برای خرید ملک در شمال مصرف می شود و  نه تنها در چرخه تولید قرار نگرفته  بلکه بر عکس موجب تخریب زمین های مولد محصولات کشاورزی و کشتن فرهنگ کار در روستا ها  می شود.

22- لازم است همه شهرکهای تاسیس شده در مناطق اختصاص داده شده به اسکان دام  تخریب گردد.نارضایتی صاحبان ویلا در مقابل سودی که از نظر روانی به مملکت می رسد , ناچیز است .در ضمن این اقشار ضعیف هستند که طرفدار و فدایی نظام و دولت هستند و اقشار مرفه خواه ناخواه فدایی نیستند و پرتوقع هستند.رای اصلی مربوط به فقرا است و فقرا ویلایی ندارند.

23-پیسنهاد می شود آب دریای خزر برای ساخت دریاچه ای در میان قم و تهران برای استفاده مردم استانهای مرکزی,قم،البرز و تهران و قزوین پمپاژ شود.این کار سبب صرفجویی در سوخت و وقت می شود و جلوی تخریب جنگلها و مزارع مرغوب کشاورزی استانهای شمالی را می گیرد.

 

برخی از مصداق های تغییر کاربری ها:

1- چندین مورد اسکان دام درچمستان ویلا سازی شده است

2- اسکان دام هدیه دولت  سازندگی به دامداران در روبروی کارخانه تکاب آمل در منتهی الیه غربی این شهرستان ویلاسازی شده است.

3- اسکان دام هدیه دولت  سازندگی به دامداران در روستای علی اباد نور ویلاسازی شده است

4- اسکان دام هدیه دولت  سازندگی به دامداران در روستای واز نور ویلاسازی شده است

5- اسکان دام هدیه دولت  سازندگی به دامداران در جنوب چمستان ویلاسازی شده است

6- اسکان دام هدیه دولت  سازندگی به دامداران در علی آباد نور برای شهرک سازی مجوز داده شده و مرغدار هم تهدید به تعطیلی شده است.

7-  برای کشت و صنعت بهدشت شاهد چمستان مجوز ساخت دهها ویلا  صادر شده است و مجتمع تعطیل شده است.

8- تعداد زیادی از زوستاهای اطراف نور به کل ویلا نشین شده(ورازده) و کلا" زمین ها خریداری شده و معمولا" بایر هستند و منتظرند تا با قیمت مناسب قطعه بندی شود.

9- چند صد بنگاه معاملات املاک از ابتدای محدوده آمل تا 5 کیلومتری نور وجود دارد.مثل غرفه های بازار تهران ،بنگاه املاک وجود دارد.هزاران قطعه زمین بدون کد رهگیری خرید و فروش می شوند.

دهها مورد تغییر کاربری کلان، صدها مورد تغییر کاربری متوسط و هزاران موارد تهدید کننده در نور وجود دارند.این تهدیدات به سوی غرب آمل تا 5 کیلومتر پیشروی کرده اند و جبهه ای را به سمت آمل گشوده اند.

تهیه کننده: محمدرضا نائیجی- [email protected]

 

گروه سبز مازندران...
ما را در سایت گروه سبز مازندران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3gorohesabzmazandaran2 بازدید : 248 تاريخ : يکشنبه 14 خرداد 1396 ساعت: 19:44